side-area-logo
Wonen in het groen op een boogscheut van het centrum

Project ZAVELVELD te Genk

Op deze unieke, in het groen gelegen centrale locatie nabij het centrum van Genk, presenteren wij het project ZAVELVELD.

Het project is gelegen aan de Reinpadstraat , op wandelafstand van het bruisende stadscentrum en het mooie rustgevende Molenvijverpark. Daarnaast is de nabijheid van scholen en een sportinfrastructuur een bijkomende troef.

Een project waarin zes ééngezinswoningen worden ontwikkeld in een duurzame en moderne architectuur. Het project voorziet woningen in een open-, halfopen- en gesloten bouwvorm. Allen voorzien van een eigen carport. Alle woningen zijn BEN (bijna energie neutraal), hetgeen fiscale voordelen biedt.

Elke woning heeft een optimale indeling, maar kenmerkend voor alle woningen is de woonkwaliteit, met name de functionaliteit, lichtinval en privacy. De bijzondere woonbeleving wordt ook naar buiten doorgetrokken, zo is elke woning voorzien van een terras in relatie met een tuin met tuinberging.
Het hoogwaardige karakter van de ontwikkeling is eveneens zichtbaar in de gevelmaterialen. De woningrij en de 2 vrijstaande woningen worden opgetrokken in een grijs genuanceerde handvormsteen gecombineerd met een zwart buitenschrijnwerk en een houten gevelbekleding. De combinatie van deze materialen maakt één geheel van het project waarin toch de eigenheid van elke woning gegarandeerd blijft.

Project ZAVELVELD biedt een uniek concept aan dat je naar eigen wens en stijl kan personaliseren.
De bouwwerken starten in september 2022.

Recommend
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • LinkedIN
  • Pinterest
Delen
Tagged in