De Alverberg I

De Alverberg telt 3790 m² aan beschikbare ruimte, verdeeld over vier ruime verdiepingen. In totaal is het gebouw meer dan 15 meter hoog. Het gelijkvloers, met een oppervlakte van 896 m², is ideaal voor een showroom en/of kantoren. De drie verdiepingen hebben uitsluitend kantoorfuncties. De eerste en tweede verdieping zijn elk 1003 m² groot en de gedeeltelijk terugspringende derde etage beslaat 888 m².

Het gebouw bestaat uit drie zones. De voorste zone doet dienst als centrale inkompartij.

De middenzone herbergt vrij in te vullen landschapskantoren. In de derde zone, aan de achterkant van het gebouw, zitten de technieken ondergebracht in afzonderlijke technische ruimten per verdieping.

Om het E-peil te optimaliseren is er bij de inrichting van het gebouw onder andere gekozen voor een gedetailleerde lichtstudie en laagenergetische koel- en verwarmingstechnieken.

De gevels van het gebouw krijgen een award-winning natuurstenen bekleding, die in opengeklapte toestand ook de nodige zonnewering garandeert voor de zuid-westgevel.

Parkeren kan zowel onder- als bovengronds. Met het oog op de toekomst voorziet De Alverberg elektrische laadpunten om in te spelen op de groeiende behoefte van elektrische mobiliteit.